Besökare

måndag 12 november 2012

Stadsnät !!!


Nu äntligen så får vi indraget Stadsnät via Fiber in i huset på Onsdag !!!!
Då blir det snabb-race på datan och bättre och billigare både på telefonin
och på Internet med den modernaste som finns i dag.

Stabilare uppkoppling via Fiber är ju det bästa idag,vi lämnar ADSL bakom oss.
Vad har ni andra för nåt i data  och telefoni väg vore kul att höra......

Ha det gott.......

6 kommentarer:

 1. Va kul då får ni sprutt i ledningen!
  Själv har jag avslutat fast bredband och fasta telefon!
  Vi har varsin mobil och ett mobilt bredband!

  Det räcker och är praktiskt när man är ute och åker!

  Ha de gott!

  SvaraRadera
 2. Vi har samma som Lennart har, fiber in i huset, i husbilen mobilt bredband till en router så vi kan surfa båda två samtidigt, och det fungerar alldeles utmärkt.

  SvaraRadera
 3. Vi har ADSL hemma och mobilt bredband när vi är ute med husbilen. Det mobila funkar tyvärr inte här hemma. Vi väntar på fiber, som om det går som vi vill ska bli tillgängligt under 2013...

  SvaraRadera
 4. Grattis till fiberanslutningen, det är verkligen framtiden. Vi kör ADSL 30Mbit, på den Linn kör vi förutom internet också TV och IP-telefoni. Allt fungerar utmärkt, men vi har fibern nedklämd nu i sommar utanför huset. Det blir väl att ansluta sig så småningom, beroende på vill tjänster om kommer tt erbjuds i fibern. Får väl e vd kommunen hittar på, lite beror det ju också på kostnaden, såväl för anslutning som löpande. Ha det, 3M

  SvaraRadera
 5. Vill ha!! - jag med. Men här på Årbyvägen finns det inte..... Kör för närvarande "bara" mobilt men det blir nog ADSL rätt som det är... Ha en bra lördagskväll!

  SvaraRadera
 6. Vi hade fiber in till huset i Sollentuna. När vi flyttade hit 2006 var det mesta man kunde få 1 Mb. Snacka om nerköp när det gäller hastighet!

  Nu har vi runt 10, via adsl. Fiber går inte få här ännu, Spanien ligger långt efter Sverige. I alla fall i dom trakterna där vi bor.

  SvaraRadera