Besökare

tisdag 9 april 2013

Gran Canarias !!


Underbar promenad hade vi efter strandpromenaden vid San Augustin fr Playa
Del Ingles och Solen flödade fr en blå himmel !!!
Vi såg flera Bungalows med havsutsikt som var till salu där,sugna blev vi
att slå till och lämna Sverige över vintern.
Men så länge vi jobbar känns det ju svårt......
                                    

5 kommentarer:

 1. Det är härligt att kunna gå utmed havet, det tycker jag med. Men inte att ha en fast punkt att resa till jämnt. Husbilen, är bäst för oss. Och nog längtar jag till att kunna övervintra med den i varmare land, men det dröjer.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt att lufsa där med fötterna i vattnet!

  Nu är det husbil och förhoppningsvis kommer vår tur att övervintra vid Medelhavet!

  Ha de bra!

  SvaraRadera
 3. Visst blir man sugen. Men vi tycker nog också husbilslivet passar oss bättre. Vi vill gärna Sevilla platser och förflytta oss lite då och då. Har diskuterat vilket som kan vara bäst när man inte orkar att åka så långt längre, men att bo i varmare trakter är lockande. Just nu tycker vi husbilen är super och vi utnyttjar den ju mycket också. Ha det så gott och snart är det dags för att fara ut för er också. Kramar 3 M

  SvaraRadera
 4. Härliga bilder! Vi älskar livet i husbilen och skulle nog inte vilja flytta till ett permanent boende i ett annat land... inte ens över vintern. Nu hoppas vi kunna komma ut på årets premiärtur inom det snaraste - vår väg är i det närmaste helt isfri, men nu är den så mjuk och så kladdigt lerig och med flera översvämmade partier, så det måste nog torka upp lite till.
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Tack för bilder från det välbekanta San Agustin! Väcker många fina minnen. I Monte Rojo hade vi bungalow under ett antal år. Nu är det husbil som gäller..... :-) :-) :-)
  Lycka till med husbilsresorna i sommar och hör gärna av er, om ni kommer åt vårt håll!

  SvaraRadera