Besökare

måndag 1 juli 2013

Morelo !!


Kanske läge att byta upp oss mot en "PremiumBobil" !!!!
Men först måste nog Lotto eller Triss slå in......

6 kommentarer:

 1. Den ser bra ut inuti men

  utvändigt.

  Fyrkantig och klumpig!

  Det finns lika stora som ser smidigare ut;);)

  Lev väl!

  SvaraRadera
 2. Visst är dessa premiumbilar imponerande, komfort till tusen. Är lite tveksam till storleken, kan vara lite begränsande, de är lite för stora och tunga för att man ska kunna besöka vissa smultronställen. Det kanske man inte bryr sig om, om det nu skulle vara så att Fru Fortuna ger möjligheten att investera i en sådan bobil. Skulle nog inte välja en Morelo, i vår smak finns andra alternativ. Kram, 3M

  SvaraRadera
 3. Drömmar kan man alltid ha. Skulle vi mot all förmodan vinna på någon form av spel, så skulle inte jag heller välja någon av dessa stor bilar. Gillar vår bil, men saknar en säng i taket, så en integrerad står nog på min lista.
  Ha de gott.

  SvaraRadera
 4. Jag har ju bara en Kabe och fick backa in på campingen idag. Med en Morello hade du fått stanna på en stor bussparkering. Kram.

  SvaraRadera
 5. Drömar är viktiga att ha! Men jag vill inte ha en bil över åtta meter, för jag vill kunna köra den också. Ha dé gott! Elisabeth

  SvaraRadera
 6. Det där är nåt att drömma om, men gissar att den - liksom Concorde - blir alldeles för hög för att komma fram dit man vill. Såg faktiskt ganska många Morelo när vi körde genom Tyskland nu på semestern :)

  SvaraRadera